--> -->

Aircondition til bil tjekkes og fornyes

Hos Køge Autoværksted sikrer vi, at din aircondition til bil virker, som den skal, så du kan køre med et godt indeklima i din bil. Vi har værksted i Køge tæt ved Solrød, og vi har derfor primært kunder i dette område. Er du ikke fra dette område, skal du dog ikke holde dig tilbage for at køre ind forbi os. Vi står altid klar til at yde en service.

Her på værkstedet har vi mange års erfaring med biler, og vi er derfor også specialister inden for aircondition til bil. Vi sørger for altid at yde et højt serviceniveau, hvor kvaliteten sættes øverst, så du som kunde altid kører glad og tilfreds fra vores autoværksted.

Aircondition til bil til en god pris

Det er vigtigt, at aircondition til bil virker! Særligt i de varme sommermåneder. Det kan ellers blive uudholdeligt at køre længere distancer i den. Du sikrer også det bedste klima i din bil, hvis du sørger for, at aircondition er i orden.

Vi tjekker din bils aircondition, og sikrer os, at den er i god stand med en fuldautomatisk maskine, som kobles på. Denne maskine tester, hvor meget gas og olie der er på. Samtidig sikrer den sig, at bilen er sikker at køre i, og hvorvidt systemet er tæt. Under samme service sørger vi for ny kompressorolie og airconditionvæske og -gas. Vores pris ligger på 1500 kr. inkl. Kølemiddel (op til 500 g).

Kontakt os for et godt tilbud på aircondition

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din bil, skal du være velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi fortæller dig gerne mere om dine muligheder, og hvilke priser vi står og kan tilbyde for den pågældende opgave. Ønsker du det, giver vi også gerne et uforpligtende tilbud på aircondition til bil.

Du kan kontakte os for spørgsmål og mere information på telefon 56 66 10 40 eller på e-mail koege@mail.dk.

Tilmeld Nyhedsbrev

Ankenævn for biler logo

Bliver vi uenige om en faktura, en reparation eller lignende, kan du klage til Ankenævn for biler, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup, 

www.bilklage.dk

Læs mere her

"Super og effektiv service, gode priser, og ikke mindst kompetent rådgivning."

★ ★ ★ ★ ★

-Christian Klarner Bødkerholm

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Face​book

Køge Autoværkstedet ApS

CVR: 13687374

Telefon: 56 66 10 40

E-mail: koege@mail.dk​