Mekaniker og automekaniker i Køge

Hos Køge Autoværksted fejrede vi 30 års jubilæum i 2010, og det var med den samme mekaniker og indehaver gennem alle årene. Men mekaniker og automekaniker Jens Robert Olsen valgte efterfølgende at sælge værkstedet til mekaniker og automekaniker Jef Frederiksen, der i 2012 kunne fejre sit 15 års jubilæum som mekaniker i virksomheden.

Autoværkstedet startede tilbage i 1980, hvor daværende mekaniker og automekaniker Jens Robert Olsen holdt til i de tidligere blikkenslagerlokaler på naboadressen på Glentevej. Men det viste sig hurtigt, at de daværende lokaler hverken var tidssvarende for et moderne autoværksted eller for en travl mekaniker, så i 1984 stod vores nuværende værksted færdigt.

Vi møder de krav kunderne stiller til mekaniker​ samt automekaniker

Derefter kom værkstedet til at råde over cirka 500 m2 tidssvarende og velfungerende lokaler på Tigervej 2, hvor den tilhørende maskinpark løbende bliver udskiftet i takt med de krav, som både teknologien og kunderne stiller til en mekaniker samt automekaniker og et moderne værksted.

I 2007 valgte vi at blive en del af den landsdækkende dækkæde First Stop, hvorefter dækcenteret First Stop Køge blev en realitet.

Derved finder kunderne både et velfungerede og topmoderne autoværksted og et fleksibelt og højprofessionelt dækcenter med troværdige og effektive automekaniker samt mekaniker. ​Dette ser vi som den perfekte kombination for kunderne, som dermed kan modtage rådgivning fra en mekaniker om både reparationer og dækpleje. Det er to sider af den samme sag.

Vores målsætning er at være kundernes foretrukne mekaniker og automekaniker

​Køge Autoværksted og First Stop Køge, samt enhver mekaniker hos os, har som hovedformål at være kvalitetsudbyder af ydelser indenfor autoreparation og dækpleje, således kunderne fortsat kan have tillid til os som en seriøs mekaniker og samarbejdspartner. Adskillige af vores nuværende kunder har været med helt fra starten, og vi ønsker forsat at være deres foretrukne mekaniker og automekaniker.

Læs mere om hvad vi tilbyder inden for dæk

Enhver mekaniker og automekaniker på vores værksted er sammen med de øvrige medarbejdere grundpillerne i vores virksomhed, hvor uddannelse, erfaring og engagement sikrer, at vores mål om kvalitet altid er i fokus. Vores mål er samlet set at være en konkurrencedygtig modpol til mærkeværkstederne, og derved at være et attraktivt alternativ, hvor den personlige kontakt til den enkelte mekaniker og automekaniker medvirker til at højne kvaliteten.

Ring til din mekaniker og automekaniker på telefon 56 66 10 40 eller skriv på koege@mail.dk, hvis du har spørgsmål til en mekaniker, eller hvis du vil bestille en tid.​

Tilmeld Nyhedsbrev

Ankenævn for biler logo

Bliver vi uenige om en faktura, en reparation eller lignende, kan du klage til Ankenævn for biler, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup, 

www.bilklage.dk

Læs mere her

"Super og effektiv service, gode priser, og ikke mindst kompetent rådgivning."

★ ★ ★ ★ ★

-Christian Klarner Bødkerholm

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Face​book

Køge Autoværkstedet ApS

CVR: 13687374

Telefon: 56 66 10 40

E-mail: koege@mail.dk​