--> -->

Montering af dæk og afbalancering samt dækskifte

Bildæk er din eneste direkte kontakt med vejbanen, og derfor bør du give dine dæk ligeså stor opmærksomhed, som vi gør i vores autoværksted. Vi udfører dækskifte samt montering, afbalancering og levering af dæk.

Dækskifte og dæk ud af huset

​Vi leverer dæk ud af huset, men vi kan også udføre dækskifte og afbalancering på vores værksted. Det kommer helt an på, hvad du foretrækker. Men vi kan for eksempel udføre dækskifte, mens din bil alligevel er til serviceeftersyn.

Vi er også begyndt at forhandle kvalitetsdæk til motorcykler, entreprenørmaskiner og lastvogne. Her er der tale om montering af dæk fra Bridgestone og Firestone, således de også er af høj kvalitet og har en god garantiordning. Trafiksikkerhed gælder nemlig også for alle andre køretøjer.

Vi er lagerførende med bildæk fra Bridgestone, Firestone og Firststop

​Hos autoværksted First Stop Køge er vi samtidig lagerførende af kvalitetsdæk fra Bridgestone, Firestone og Firststop, men vi er også leveringsdygtige af alle andre dæk, som opfylder vores høje krav til garanti og ikke mindst kvalitet. Kvalitet er nemlig lig med god trafiksikkerhed, og et dækskifte skal naturligvis medføre større færdselssikkerhed.

Vi har 35 års erfaring med reparationer af biler, herunder dækskifte, og vi har altid kunden i centrum. Derfor stammer adskillige af vores kunder helt tilbage fra stiftelsen af firmaet. Kvalitet og godt håndværk er vores fokus, ligesom vores dæk også er af højeste kvalitet.

Kontakt First Stop Køge på telefon 56 66 10 40 eller e-mail koege@mail.dk for yderligere information om dæk og dækskifte.​

Få en pris på nye dæk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld Nyhedsbrev

Ankenævn for biler logo

Bliver vi uenige om en faktura, en reparation eller lignende, kan du klage til Ankenævn for biler, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup, 

www.bilklage.dk

Læs mere her

"Super og effektiv service, gode priser, og ikke mindst kompetent rådgivning."

★ ★ ★ ★ ★

-Christian Klarner Bødkerholm

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Face​book

Køge Autoværkstedet ApS

CVR: 13687374

Telefon: 56 66 10 40

E-mail: koege@mail.dk​