--> -->

Dækhotel​

First Stop Køge har som det førende dækcenter i Køge indset, at kunderne har udfordringer med opbevaring af dæk, når de ikke benyttes. Dette skyldtes, at den korrekte opbevaring af dæk kræver meget plads og en del arbejde.

First Stop Køge har som en naturlig konsekvens af kundernes problemer med opbevaring af dæk valgt at tilbyde sine kunder opbevaring af dæk på et topmodernet dækhotel.

Vigtigheden af den rette opbevaring :

Komplette hjul skal helst opbevares hængende eller liggende og bør tørres og rengøres ordentligt inden de stilles til opbevaring. De bør desuden drejes med jævne mellemrum, hvis de står hjemme i garagen for at beholde den rette balancering. Dækkene bør endvidere opbevares på et koldt, mørkt og ventileret sted.

​Vi passer på dine dæk :

Dækhotellet hos First Stop Køge er installeret en topmodernet tyverialarm og alle opbevarede dæk er naturligvis fuldt forsikret.

Læs mere om hvad vi tilbyder inden for dæk

​​

​Pris :

Et ophold på First Stop Køges dækhotel koster kr. 399,- inkl. moms pr. sæson (½ årigt). Såfremt man også ønsker montering, lufttrykskontrol, mønsterdybdekontrol, samt visuelt bremsetjek udføres dette for yderligere kr. 300,- inkl. moms. Den samlede pris bliver således kun 699,- inkl. moms - Billigere bliver det ikke.​

Tilmeld Nyhedsbrev

Ankenævn for biler logo

Bliver vi uenige om en faktura, en reparation eller lignende, kan du klage til Ankenævn for biler, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup, 

www.bilklage.dk

Læs mere her

"Super og effektiv service, gode priser, og ikke mindst kompetent rådgivning."

★ ★ ★ ★ ★

-Christian Klarner Bødkerholm

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 10 anmeldelser fra Face​book

Køge Autoværkstedet ApS

CVR: 13687374

Telefon: 56 66 10 40

E-mail: koege@mail.dk​